Vårt Magiske Ansikt

Kurset går over seks dager fordelt på to moduler fra kl 9 – 18  (første dag 9-16)        
Pris: kr 9.400,-
Etter 50 dokumenterte behandlinger, kan du ta sertifisering til

Godkjent Dynamisk Ansiktsterapeut.
 Bergen: (2.) 3.-7. juni.
Inderøy: Dato kommer snart

«Ansiktet er sjelens speil»

Tanker, følelser og kroppsfunksjoner avspeiles i ansiktet gjennom muskler og bindevev, vårt sosiale nervesystem, reflekssoner, meridianbaner, lymfe og chakra.
I Dynamisk Ansiktsterapi jobber vi med både fysiske og eteriske lag, og behandlingen har derfor dyp innvirkning på hele systemet, og er «himmelsk» å motta.
Behandlingen gir et mer balansert, tidløst ansikt og mer tilstedeværelse, og er også god i forhold til forskjellige problematikker, som f.eks stress, ansiktssmerter og lammelser, kjevespenninger, hodepiner, bihuler, nakke og skuldre m.m.
         
Å arbeide med ansiktet har stor betydning i forhold til mange problematikker. Vi  aktiverer bla.a. det sosiale nervesystemet, hvilket reduserer stress og bedrer kommunikasjon. Forskning viser at ansiktsuttrykkene våre er en avgjørende faktor for å kunne lese andre mennesker og dermed inngå i en avbalansert relasjon med andre.
Hvis vårt eget system er i ubalanse, minskes vår evne til å interagere med andre og forstå dem på et dypere plan. Dette ses f.eks. hos personer med autisme,  stress eller depresjon.

Problematikker kunne også være:
Evnen til å fungere sosialt, både hos barn og voksne
Ansiktslammelser
Ansiktssmerter
Slappe ansiktsmuskler
»Stone-face»
Stamming
Bihuleproblemer
Smerter rundt tennene
Motoriske talevansker
Spenninger i ansikt, kjeve, nakke og skuldre
Problemer med organer og fordøyelsen
Mimiske rynker og furer og mye annet. 
Mange andre ting som dukker opp i feltet


Vi arbeider i begge moduler på ansikt, hals, hode og nakke med:
Muskler og bindevev, Meridianbaner, Ansiktssoner, Lymfedrenasje , Chakraer og de psykologiske faktorene som kan være knyttet til disse områdene.
Vi veksler mellom teori og «hands-on».
Vår kontakt med klienten er nærværende, respektfull og sansende.  Metoden bygger på at tingene får tid og mulighet til å arbeide i dybden. Av terapeuten kreves det sentrering, tilstedeværelse og dyp lytting. Dynamisk ansiktsmassasje er svært avslappende, avstressende, og en ren nytelse å motta! 

Kurset gjennomføres ved minimum seks påmeldte, og fordi det er et svært intensivt kurs, vil det være max 8 deltakere.Underviser er Kraniosakralterapeut og Dynamisk Ansiktsterapeut
Augustine Rikkeliva Nygaard

Kursister sier:

«Det magiske ansigt- det magiske kursus.
En rejse ind i en verden af fornemmelser i hænderne. Mine stive fingre er blevet bløde, og jeg tror på, hvad de mærker. På blot 5 dage, har jeg bevæget mig fra ikke at vide hvordan jeg skulle håndtere et ansigt med ar, med rynker, med hår, med blå mærker, stivhed og fastlåste gamle følelser- til at turde tro på, at det jeg gør, det jeg har lært, kan gøre en væsentlig forskel i andres liv.
Jeg er blevet betaget af at kunne mærke bindevæv smelte, at kunne mærke en hævet galdeblære eller at mærke den utrolige stærke kraft når jeg følger meridianbanernes motorvej.
I sandheden et fantastisk brugbart kursus- hvis man har lyst til at «nørde» med ansigter.»
Birgitte DinesenVirklund
 
INTRODUKSJONSTILBUD I NORGE:  
Utdannelse til Dynamisk Ansiktsterapeut settes opp på Ametysten i Bergen
3.-7. juni 2020(*)

Intropris: kr 8.500,-
(*Dersom du ikke har erfaring med å arbeide med bindevev og ikke kjenner til Det Sosiale Nervesystem (Stephen Porges), kreves det at du tar «Minikurs i Det Sosiale Nervesystem og arbeid med Bindevev» tirsdag 2. juni kl 17-21 på Ametysten. Dersom du skal ta utdannelsen til Dynamisk Ansiktsterapeut, er minikurset inkludert. Hvis du kun tar minikurset, koster det kr 500,-)

Frist for påmelding: 20. april


Inderøy: høst 2020, datoer kommer snart!

Påmelding via kontaktskjema her.http://kstinstituttet.no/kontakt/